A10 Networks breidt de Thunder Series productlijn uit met drie nieuwe modellen. Daarmee maakt deze specialist in Application Networking zijn Unified Application Service Gateways (UASG's) ook toegankelijk voor kleine en middelgrote bedrijven. Elke Thunder Series UASG is een appliance van één rackeenheid (RU) hoogte, die alle beschikbare application services functionaliteit van A10 Networks biedt en eenvoudig centraal te beheren is.
Netwerken worden steeds complexer door een diversiteit aan systemen die de latency en kosten verhogen. Daarom bieden de Thunder UASG’s van A10 Networks geïntegreerde softwaremodules met alle benodigde functionaliteit, gebaseerd op de flexibel schaalbare Advanced Core Operating System (ACOS) architectuur, voor onder andere: Application Delivery voor optimalisatie, versnelling en multi-tenancy door virtualisatie, om meer applicaties en services te kunnen ondersteunen; Beveiliging voor website- en infrastructuurbescherming; en cloud en nieuwe generatie Software-defined Networking (SDN), met factureringsmogelijkheden voor ‘pay-as-you go/grow’ en het integreren van complementaire software van derden
De Thunder 3030S, 1030S en 930 bieden tot 30 procent hogere capaciteit, 500 procent meer ssl-performance en snellere hardware, waaronder standaard 10 Gb connectiviteit. Daardoor kunnen ze zowel meer services verwerken, als meer capaciteit leveren voor intelligente applicaties en het ontlasten van netwerkservers. Dit biedt bedrijven de kans om hun netwerken te optimaliseren, de levensduur van bestaande apparatuur te verlengen en de toepassing van diverse systemen te consolideren in één kostenbesparende oplossing. De aanzienlijk hogere ssl-performance, bij gebruik van een 2048-bit sleutel, maakt het voor klanten mogelijk om voor meer applicaties zwaar beveiligde encrypted sessies te verwerken.
Via de nieuwe Thunder-modellen maakt A10 Networks de voordelen van hun Unified Application Service Gateway productlijn ook toegankelijk voor het mkb. Met de Thunder 3030S, 1030S en 930 UASGs kunnen namelijk ook kleine en middelgrote bedrijven de capaciteit van hun bestaande infrastructuur uitbreiden en optimaliseren, terwijl de latency en kosten dalen door het consolideren van apparatuur en efficiënter beheer.