McDOS is gestart met het aanbieden van de software licenties van Microsoft.
Voor McDOS is dit een perfecte aanvulling op het software assortiment. Hiermee kunnnen volgens McDos resellers zich nog meer richten op de toenemende behoeften van het Midden- en Kleinbedrijf.
Microsoft Open License is een flexibel licentieprogramma voor organisaties vanaf 5 PC’s, die hun werkpleksoftware niet willen standaardiseren. Doordat er maar één overeenkomst voor de hele organisatie nodig is, is het beheer voor de reseller zeer eenvoudig. Tevens zijn er aantrekkelijke volumekortingen mogelijk na de initiële aanschaf van 5 licenties. Nabestellingen zijn zeer eenvoudig, want licenties kunnen gedurende twee jaar per stuk aan de overeenkomst toegevoegd worden. In combinatie met het Microsoft OEM assortiment kan de reseller bij McDOS altijd terecht voor de beste oplossing en hiermee veel financieel voordeel behalen.
De eerste Open License bestelling dient minimaal 5 licenties te bevatten, vergezeld van de complete NAW gegevens van de eindgebruiker. Via e-mail ontvangt men binnen 48 uur een bevestiging met een uniek autorisatienummer en licentienummer. Via een speciale website kan men alle nummers invoeren om de gegevens te activeren. De installatiemedia is via dezelfde website te downloaden.
LDe vraag naar licenties neemt binnen het MKB sterk toe. Zo zijn Terminal Server CAL’s en Office in Open License onmisbaar om de klant van telewerkplekken te voorzien. Naast Microsoft Open License kan men bij McDOS ook terecht voor software licenties van Kaspersky, Symantec, CA en Adobe.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
McDOS international bv
Marc Maas
Postbus 7171
6503 GR Nijmegen
Tel.: 024-3722 872
marc.maas@mcdos.nl
Voor de correctheid van uw schrijven, de werkelijke distributeurs van Microsoft Open License
Tech Data – Ingram Micro – Copaco – Bell Micro
Zie ook:
http://www.microsoft.com/netherlands/partner/verkoopenmarketing/officieledistributeurs.aspx
Voor de volledigheid en correctheid; er zijn veel meer productlijnen waarvoor genoemde partij niet de Tier 1 distributie status heeft; bijv Kaspersky (ook genoemd in artikel), Toshiba, Intel, AMD om er maar een paar te noemen….. Zie ook de betreffende websites van deze leveranciers.